lauantai 13. elokuuta 2016

Valkosuklaa juustokakku



Tämän ohjeen löysin Fazerin sivuilta, kun etsin juustokakkua, johon ei tulisi liivatetta. Juustokakun saa tehtyä gluteenittomana vaihtamalla keksit gluteenittomiin. Kuvassa oleva kakku on tehty kaksinkertaisella ohjeella.

Kuvassa oleva kakku on tehty kaksinkertaisella ohjeella. Vaikka kakku on melko tuhti, niin maistuu se myös hyvälle. Kakun koostumus on hyvin täyteläinen ja samettinen, sillä liivatetta ei käytetä ollenkaan. Ehdottomasti yksi monista lemppari juustokakuista!

Pohja
175G Digestivejä tai kaurakeksejä
50g voita 

Täyte
400 g maustamatonta tuorejuustoa 
1 dl tomusokeria 
2 dl kuohukermaa 
200 g Pandan valkosuklaata


Tee näin

Sekoita sulatettu voi ja keksimurut. Pinnoita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja painele seos vuokaan. Laita jääkaappiin kovettumaan. 

Rouhi suklaa ja sulata se mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon tomusokeri, sulatettu suklaa sekä kermavaahto. Kaada massa kakkuvuokaan ja anna kakun hyytyä mieluiten yön yli.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti