Valmiiden lettujen päälle suosittelen siirappia ja tuoreita marjoja, jotka aikalailla kruunaavat makuelämyksen! |
Olen koittanut useampaan erilaisia taikina ohjeita, mutta mielestäni silti paras on Dan Sukkerin ohje, jolla tulee kuohkeita ja maukkaita pannukakkuja.
Aineet
2,5dl maitoa
2rkl öljyä
1 kananmuna
1rkl sokeria
1/2 tl leivinjauhetta
2,5 d vehnäjauhoja
Tee näin
Sekoita kulhossa maito, öljy ja kanamuna. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet keskenään ja lisää ne sitten muiden aineiden sekaan hyvin samalla sekoittaen.
Anna taikinan seistä hetki ja paista ne sitten pannulla keskilämmöllä. Öljyä ei tarvitse. :)
Pannukakku on valmis käännettäväksi kun kuplia alkaa ilmaantua letun päälle, tähän menee muutama minuutti. Käännä vain yhden kerran, jotta lettu saa kauniin värin pintaan. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti